Gratis Guides

Her kan du finde inspiration til at udvikle dig spirituelt, udvikle dig som menneske, leve mere sundt, få mere energi, og meget mere.

Årshjulet

 
Årshjulet er en oversigt, der kan hjælpe dig til at leve i større harmoni – både med den levende verden omkring dig, og den indre verden inden i dig.

Årshjulet

 
Uanset om vi er bevidste om det, eller ej, har de skiftende årstider en dyb effekt på os, både mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

kinesiske horoskop 2021 oksens år

 
Tigerens år er et år, hvor alt vil blive vendt på hovedet. Hver dag kommer med en ny og strålende plan, som er meget bedre end den fra dagen før.

helbredelsens fem tidsepoker

 
Historisk set har der altid været healere, shamaner og kloge koner, der kunne helbrede sygdomme. Denne artikel fortæller kort om helbredelsens historie.

ubevidste tankemønstre

 
Har du tænkt på, at vores samfund præger ubevidste tankemønstre ind i vores sind? Vores identitet, og den vi er i denne verden, er baseret på disse mønstre.

underbevidsthed

 
Vores underbevidsthed præger vores liv, mere end vi tror. Lær hvordan du bedre forstår, om du har fejlagtige overbevisninger, som du lever dit liv ud fra.

underbevidstheden

 
Vi er født med et fantastisk immunsystem, der kan heale stort set alt - når det fejler, så skyldes det, at vi har dannet fejlkoder i underbevidstheden.

antivirusprogram

 
Årsagen til stress er IKKE den nuværende situation - det er altså ikke vores chef, eller vores kæreste, der stresser os. Det er vores antivirusprogram!

Årsagen til stress

 
Man regner med at 90% af alle mennesker i dag, er i en grad af stresstilstand. Læs om hvad årsagen til stress og sygdom er, så du bliver bedre til at undgå det.

heale næsten alt


Et optimalt fungerende immunsystem, kan heale næsten alt. Når vi bliver syge, gælder det om at finde ud af, hvad der kan få systemet til at fungere igen.

betalingsmuligheder