følelser påvirker

 
Denne artikel beskriver 8 videnskabelige forsøg, der viser hvordan tanker, intentioner, følelser og bevidsthed, påvirker vores materielle og fysiske verden.

heale næsten alt


Et optimalt fungerende immunsystem, kan heale næsten alt. Når vi bliver syge, gælder det om at finde ud af, hvad der kan få systemet til at fungere igen.

antivirusprogram

 
Årsagen til stress er IKKE den nuværende situation - det er altså ikke vores chef, eller vores kæreste, der stresser os. Det er vores antivirusprogram!

underbevidstheden

 
Vi er født med et fantastisk immunsystem, der kan heale stort set alt - når det fejler, så skyldes det, at vi har dannet fejlkoder i underbevidstheden.

Årsagen til stress

 
Man regner med at 90% af alle mennesker i dag, er i en grad af stresstilstand. Læs om hvad årsagen til stress og sygdom er, så du bliver bedre til at undgå det.

underbevidsthed

 
Vores underbevidsthed præger vores liv, mere end vi tror. Lær hvordan du bedre forstår, om du har fejlagtige overbevisninger, som du lever dit liv ud fra.

ubevidste tankemønstre

 
Har du tænkt på, at vores samfund præger ubevidste tankemønstre ind i vores sind? Vores identitet, og den vi er i denne verden, er baseret på disse mønstre.

betalingsmuligheder