indre autoritet i Human Design

Den indre intelligens, der gør det muligt for os at vide, om en beslutning er rigtig for os eller ej, kaldes i Human Design for den indre autoritet. Den virker som et indre kompas, der fortæller os, om noget er godt for os, eller ej. Vores indre autoritet er en form for bevidsthed, der går udover hvad vi kan nå frem til med vores tanker i hovedet.

Der er forskellige former for indre autoriteter: Nogle af os har følelsesmæssig autoritet, som betyder, at vi er nødt til at ride bølgen af vores følelser af, for at komme til et sted med klarhed. Denne form for autoritet tager tid.

Andre har intuitiv eller instinktiv autoritet og ved med det samme, om noget er rigtigt for dem eller ej. De er nødt til at lytte og være opmærksomme på de subtile beskeder i øjeblikket. Dette er blot to eksempler på de i alt 7 forskellige typer af indre autoritet, der findes i Human Design.

Når vi begynder at lytte til vores indre autoritet, vil vi opleve at vi oftere føler os i et flow med universet, og det vil give os en større grad af tilfredshed, succes, fred og positive overraskelser.

De 5 centre der er forbundet med de 7 former for indre autoritet er solar plexus, sakralcentret, miltcentret, viljecentret og identitetscentret.


Du kan læse mere om Human Design her:

Du kan bestille din personlige Human Design analyse her:

betalingsmuligheder